’’OKULUNUZA HOŞ GELDİNİZ 1. SINIF TED’LİLER!’’

’’OKULUNUZA HOŞ GELDİNİZ MİNİ TED’LİLER!’’
’’Yeni Bir Maceraya Merhaba!’’
9 Eylül 2024

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 2024- 2025 eğitim öğretim yılı öğretmen ve sınıf kurası 2 Eylül Pazartesi günü Erdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kura çekiminin öncesinde TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Sayın C. Sahir Akçakoca açılış konuşması ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Ardından TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü Hülya Korkut veli ve öğrencilerimizle ilk gün heyecanını paylaştı. Noter eşliğinde çekilen kura da öğrencilerimizin sınıfları ve öğretmenleri belirlendi. 1. sınıf öğrencilerimiz öğretmenleriyle tanıştı ve ilk gün fotoğrafı çektirdi.
Yeni eğitim- öğretim yılında tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin sağlıklı, başarılı ve mutlu bir süreç geçirmelerini diliyoruz.

#tedkdzereğlikoleji #tedliolmakayrıcalıktır #eğitimdeğiştirir #ted

Video İçin Tıklayınız : KURA ÇEKİMİ