Öğrencilerimiz Üniversiteleri Tanıyor

19 Kasım 2018
Türkiye’nin ilk “Gezici Kitabevi” projesi olan PAFİN Okulumuzda
27 Kasım 2018

Okulların en temel hedeflerinden birisi; öğrencilerin tüm yaşamları boyunca sahip olacakları, kendilerine uygun mesleği edinmelerine destek olmaktır. Bu konuda öğrencilerimizin mesleki farkındalıklarını artırmak adına tercih etmeyi planladıkları üniversiteleri okulumuzda ağırlayarak, farklı bölümlerden akademisyenlerle buluşturuyoruz. Bu bağlamda 19 Kasım Pazartesi günü Yeditepe Üniversitesi Mimarlık bölümünden Dr.Öğr. Üyesi Pınar Çalışır ADEM ve Halkla İlişkiler ve İletişim bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Gözde Dalan POLAT hocalarımızla buluştuk. 12. Ve 11. sınıflardan öğrencilerimiz bölümler ve üniversite  hakkında bilgi sahibi oldular. Tercih süreci, çift anadal-yandal, İngilizce hazırlık, Erasmus programları, yüksek lisans süreçleri, yurt dışı bağlantıları gibi merak ettikleri konuların aydınlanması fırsatını yaşadılar.