“KORE’DEN İSTİKLAL’E” GAZİ FOTOĞRAFLARI SERGİSİNİ GEZDİK!

’’Yeni Bir Maceraya Merhaba!’’
9 Eylül 2024
TELC 2024 Almanca sınavı
3 Ekim 2024
’’Yeni Bir Maceraya Merhaba!’’
9 Eylül 2024
TELC 2024 Almanca sınavı
3 Ekim 2024

19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e Gazilik unvanı ve Mareşallik rütbesinin verilişinin 103’üncü yıl dönümünde, 19 Eylül Gaziler günü kapsamında AKM’de açılan “Kore’den İstiklal’e” Gazi Fotoğrafları sergisini, 5.sınıf öğrencilerimiz, Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimiz Ülkü KIRÇIL ATEŞ ve Damla ÇILKIN AKTAŞ ve sınıf rehber öğretmenlerimiz eşliğinde gezdiler.

Kıbrıs Gazisi ve Kdz.Ereğli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sn.Temel Şahin tarafından öğrencilerimize, sergideki fotoğraflar ve Türk ordusunun katıldığı savaşlar ile ilgili kapsamlı bilgiler verildi. Bu kıymetli bilgileri öğrencilerimizle paylaşan Sn.Temel Şahin’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve ebediyete uğurladığımız gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor ve bu vatan için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

coşkuyu hep birlikte yaşadığımız bugün; umudumuz, gençliğimiz ve heyecanımızla bir aradaydık. Nice “19 Mayıs”lara!

#tedkdzereğlikoleji #tedliolmakayrıcalıktır #eğitimdeğiştirir #ted