’’OKULUNUZA HOŞ GELDİNİZ MİNİ TED’LİLER!’’

23 Mayıs 2024
’’OKULUNUZA HOŞ GELDİNİZ 1. SINIF TED’LİLER!’’
9 Eylül 2024

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Anaokulu 2024 – 2025 eğitim öğretim yılı Anaokulu Kura Çekilişi 2 Eylül Pazartesi günü Erdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kura çekiminin öncesinde TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Sayın C. Sahir Akçakoca açılış konuşması ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Ardından TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü Sayın Hülya Korkut öğrenci ve velilerimizle ilk gün heyecanını paylaştı. Noter eşliğinde Anaokulu Hazırlık sınıflarımızın öğretmen kuraları çekildi ve anaokulu öğrencilerimiz öğretmenleriyle tanıştı, ilk gün fotoğrafı çektirdi.
Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin sağlıklı, başarılı ve mutlu bir süreç geçirmelerini diliyoruz.

#tedkdzereğlikoleji #tedliolmakayrıcalıktır #eğitimdeğiştirir #ted

Video İçin Tıklayınız : KURA ÇEKİMİ