‘5. SINIFLARIMIZ ESKİŞEHİR’DE’

“Bir Şehir Bir İnsan“
’’Buğdayın Yolculuğu’’
20 Mayıs 2024

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri; öğretmenleri eşliğinde 20 Nisan Cumartesi günü tarihte birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle Türkiye’nin en gözde şehirlerinden biri olan Eskişehir’i gezdiler.
Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda Masal Şatosu, Kalyon Gemisi, Hayvanat Bahçesi ve Eti Su Altı Dünyası’nda keyifli vakit geçiren öğrencilerimiz; Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesinde başta Atatürk olmak üzere tarihi, kültürel karakterler ile geçmişten günümüze sanat ve siyaset dünyasında yer alan 200‘ü aşkın ünlü ismin balmumu heykelini yakından incelediler. Odunpazarı Evleri ile Atlıhan Lüleltaşı El Sanatları Çarşısı’nı da gezdikten sonra Espark’ta akşam yemeğini yiyen öğrencilerimiz güzel, eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdiler.

#tedkdzereğlikoleji #tedliolmakayrıcalıktır #eğitimdeğiştirir #ted

Video İçin Tıklayınız : ESKİŞEHİR